Home Stiri mondene Irinel Columbeanu a recunoscut cine o întreține financiar pe Irinuca: „Mi-am făcut datoria să îi mulțumesc”

Irinel Columbeanu a recunoscut cine o întreține financiar pe Irinuca: „Mi-am făcut datoria să îi mulțumesc”

de Clara
  • Irinel Columbeanu a ajuns să fie unul dintre foștii afaceriști ai țării.
  • Problemele financiare pe care le-a avut din cauza acestui lucru nu i-au creat doar lui probleme, ci și persoanelor extrem de apropiate.
  • Irinuca, fiica lui Irinel și a Monicăi, a trebuit și ea să se confrunte cu astfel de neplăceri.

Irinel Columbeanu a ajuns, în scurt timp, de la unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România, la unul dintre foștii afaceriști ai țării. Problemele financiare pe care le-a avut din cauza acestui lucru nu i-au creat doar lui probleme, ci și persoanelor extrem de apropiate.

Irinuca, fiica lui Irinel și a Monicăi, a trebuit și ea să se confrunte cu astfel de neplăceri, dar decizia pe care Monica Gabor a luat-o în ceea ce privește partenerul ei de viață i-a fost și micuței de folos.

Mr. Pink se implică financiar în viața Irinucăi

Irinel Columbeanu a recunoscut faptul că nu mai poate avea grijă de Irinuca din punct de vedere economic, iar de acest lucru se ocupă Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor.

Mai mult decât atât, acesta i-a mulțumit personal afaceristului chinez pentru sutele de mii de euro pe care le cheltuiește pentru educația fiice sale.

„Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie. Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink. O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual”, a spus acesta pentru fanatik.ro.

Irinel Columbeanu va merge în Statele Unite ale Americii, pentru a-și vedea fiica

Irinel Columbeanu a mai menționat faptul că, la un moment dat, va ajunge și în America, pentru a-și vedea fata. Cu toate acestea, va avea nevoie de ajutorul Monicăi și al lui Mr. Pink pentru a ajunge acolo, deoarece nu dispune de banii necesari.

De asemenea, fostul milionar a mai menționat faptul că nu a fost data stabilită încă, dar totul se va întâmpla atunci când Irinuca este în vacanță, pentru a nu o deranja de la școală.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies