Home Stiri mondene Irinel Columbeanu a spus care a fost motivul pentru care el și Monica au plecat de la Izvorani

Irinel Columbeanu a spus care a fost motivul pentru care el și Monica au plecat de la Izvorani

de Clara

Recent, Irinel Columbeanu a spus care a fost motivul pentru care el și Monica Gabor au decis să se mute din vila de la Izvorani. Acesta a adăugat că niciunul dintre ei nu se mai simțea în largul său în acel loc.

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că, din cauza distanței, nu avea nicio prietenă.

Din casa de la Izvorani, am luat numeroasele valize, știind că urmau și alte mutări cărora am putut intui la acea vreme că ne-ar fi fost mai mult ca sigur necesare. Am lăsat multe haine de iarnă, costume, pantofi, mizând la acea vreme pe faptul că nu o să îmi facă imediat trebuință”, a spus Irinel Columbeanu, conform celor de la playtech.ro.

Irinel Columbeanu a stat de vorbă cu iubitul Monicăi, Mr. Pink

În urmă cu șase ani, Irinel Columbeanu a stat de vorbă cu actualul iubit al Monicăi Gabor, Mr. Pink. Acesta susține că întâlnirea celor doi a fost una liniștită, invitația venind chiar din partea omului de afaceri din China.

„În vara lui 2016, m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun al lui, care, aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară, că are și el o iubită acolo. Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a spus acesta pentru cei de la impact.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies