Home Stiri mondene Irinel Columbeanu a spus cum a aflat că Monica și Mr. Pink s-au căsătorit

Irinel Columbeanu a spus cum a aflat că Monica și Mr. Pink s-au căsătorit

de Clara
  • Irinel Columbeanu a vorbit despre relația dintre Irinuca și Mr. Pink.
  • Acesta nu este deranjat dacă fiica sa îi spune „tată”.
  • Fostul om de afaceri a spus cum a aflat că Monica este măritată.

Irinel Columbeanu a fost invitat în podcast-ul lui Ameri Nasrin, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale, printre care s-a numărat și relația cu Monica Gabor.

Acesta a făcut mai multe dezvăluiri care au luat prin surprindere pe toată lumea, spunând că nu l-ar deranja dacă Irina i-ar spune „tată” și dacă l-ar vedea ca pe unul.

Irinel Columbeanu nu este deranjat de relația dintre fiica sa și partenerul Monicăi Gabor

„Am o părere foarte bună despre Mr. Pink, nu m-ar deranja dacă Irinuca i-ar spune tată! Ar fi un titlu meritat, nu mi-ar răpi din toate astea ceva. De fapt, cred că așa îi și spune. Cred că Irinuca și Monica sunt pe mâini bune. Nu m-a deranjat că nu am fost invitat la nunta lor.

Am realizat că Monica s-a măritat în februarie 2021, când a venit la București să-i semnez un act, iar ea s-a semnat cu numele Monica Fang So sau ceva de genul ăsta. Acum, avem o relație normală. A fost un conflict înăuntrul meu de a ceda sau nu în fața lui Pink și a soției sale”, a spus Irinel Columbeanu.

Fostul om de afaceri a vorbit despre întâlnirea cu Mr. Pink

„În vara lui 2016, m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun al lui, care, aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară, că are și el o iubită acolo. Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a spus acesta pentru cei de la impact.ro.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale. La vremea aceea, nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina”, a spus Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies