Home Stiri mondene Irinel Columbeanu a stat de vorbă cu iubitul Monicăi, Mr. Pink

Irinel Columbeanu a stat de vorbă cu iubitul Monicăi, Mr. Pink

de Clara

De curând, Irinel Columbeanu a vorbit despre momentul în care s-a întâlnit cu actualul iubit al fostei lui soții. Acesta a povestit despre ziua în care a stat de vorbă cu Mr. Pink, invitat chiar de către el la masă.

„În vara lui 2016, m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun al lui, care, aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară, că are și el o iubită acolo. Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a spus acesta pentru cei de la impact.ro.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular

„Sincer, cam abandonasem tratamentul, dar nu cred că asta a fost cauza. Cauza a fost faptul că există niște acumulări de colesterol pe niște pereți interiori ai unor vase de sânge care irigă creierul, sângele circulând cu destul de mare viteză, mai smulge niște bucățele din aceste depuneri, blochează, la un moment dat, vasele capilare, care irigă o părticică din creier, care nu mai e alimentată cu oxigen din cauza lipsei de flux sangvin și mori, așa se produce AVC-ul”, a spus acesta pentru Antena Stars…

„Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că, în 1981, am mai avut un AVC și, drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci, mai ales că eram tânăr”, a mai spus el pentru click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies