Home Stiri mondene Irinel Columbeanu, anunț important, după ce a spus cum a cerut-o pe Monica de soție

Irinel Columbeanu, anunț important, după ce a spus cum a cerut-o pe Monica de soție

de Clara
  • Fostul om de afaceri vrea ca cel mai nou volum al cărții sale să ajungă și în Republica Populară Chineză.
  • Subiectul pe care vrea să îl abordeze este unul de interes.
  • Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă acest lucru se va îndeplini în totalitate.

Irinel Columbeanu are planuri mărețe. Fostul om de afaceri vrea ca cel mai nou volum al cărții sale să ajungă și în Republica Populară Chineză și, pentru acest lucru, are nevoie chiar de fiica lui.

Subiectul pe care vrea să îl abordeze este unul de interes și care, cu siguranță, va scoate multe scântei. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă acest lucru se va îndeplini în totalitate.

Irinuca ar urma să ajute la scrierea cărții

În cel mai nou volum al cărții sale, Irinel Columbeanu își dorește să scrie despre modul în care relația dintre Monica și Mr. Pink a început și detalii importante vor fi scrise chiar de către fata fostului cuplu.

„Sper să reușim în curând proiectul publicării cărții în R.P. Chineză. Seria o va continua Irina, dacă reușesc să o conving și dacă își va găsi timp și energie de la școală. O vom scrie împreună, draftul i-am propus să-l scrie ea și eu să-l rafistolez”, a spus fostul milionar de la Izvorani pentru playtech.ro.

În al treilea volum al cărții sale, Irinel Columbeanu a povestit modul în care l-a cunoscut pe Mr. Pink și când au vorbit despre plecarea Irinucăi în Statele Unite ale Americii.

Irinel Columbeanu a aflat de căsătoria Monicăi într-un moment neobișnuit

În urmă cu ceva timp, în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin, Irinel Columbeanu a spus cum a aflat de căsătoria Monicăi.

Conform spuselor sale, acesta a aflat că fosta lui soție este din nou măritată, atunci când au trebuit să semneze niște acte, iar aceasta s-a semnat cu numele „Monica Fang So”.

Mai mult decât atât, Columbeanu susține că are o părere foarte bună despre Mr. Pink și nu s-ar supăra dacă Irinuca i-ar spune „tată”. De asemenea, fostul afacerist susține că, în prezent, între el și fosta lui parteneră există o relație normală, deoarece timpul a trecut și cele mai importante situații au fost rezolvate.

 

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies