Home Stiri mondene Irinel Columbeanu, din nou îndrăgostit. Cine este tânăra actriță care i-a furat inima

Irinel Columbeanu, din nou îndrăgostit. Cine este tânăra actriță care i-a furat inima

de negriuelena

Irinel Columbeanu a pus ochii, din nou, pe o tânără. Este vorba despre actrița Maria Magdalena Chihaia, ce a fost participantă în sezonul trecut  al emisiunii iUmor.

Puține persoane cunosc detalii despre cea care ar fi putut să devină noua doamnă Columbeanu.

Maria Magdalena Chihaia a trecut printr-un divorț și a reușit, de una singură, doar prin forțele sale, să își facă un nume în domeniul actoriei, fără sprijinul vreunui bărbat potent financiar.

În prezent este logodită cu un alt actor tânăr, pe nume Alexandru Nedelcu, ce îi este și partener de scenă într-un film și care a participat la Exatlon.

Însă, în urmă cu câțiva ani, viața sa ar fi putut căpăta altă turnură, întrucât Irinel Columbeanu o remarcase și dorise să îi ofere totul pe tavă.

„În urmă cu vreo patru ani, Irinel a văzut-o pe Maria Magdalena la un eveniment”, a dezvăluit pentru Cancan o sursă din anturajul Mariei Magdalena Chihaia.

„Tânăra se pare că era exact genul de femeie al miliardarului, care este îndrăgostit de femei înalte, slabe, cu chip frumos, cu ochii mari și cu bărbia dârză, cum au fost toate femeile din viața lui, printre care Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor”, a mai declarat persoana respectivă.

Maria Magdalena Chihaia era, la acea vreme, căsătorită cu un instructor de salsa, iar împreună dansau în flashmob-uri și reclame.

Aceasta i-a refuzat avansurile lui Irinel Columbeanu și nu a dorit să profite de toate avantajele pe care relația cu omul de afaceri miliardar i le-ar fi adus.

„A fost curtată de Irinel o perioadă, acum câțiva ani. Miliardarul de la Izvorani i-a spus Mariei Magdalena că îi poate oferi tot ce vrea, să trăiască în lux, că o poate ajuta în carieră, așa cum i-a spus că făcuse cu celelalte iubite celebre ale lui.

Dar Maria este o femeie de nota zece, cu mult bun-simț, o fată care nu face compromisuri și preferă să muncească și să se descurce de una singură pentru a-și urma visul: acela de a deveni o mare actriță.

Și l-a refuzat pe Iri tranșant. I-a spus că își iubește soțul prea mult, pe Jora, și că va reuși să își facă singură, prin forțe proprii, o carieră, fără să aibă nevoie de Irinel.

Columbeanu ar fi fost devastat după această discuție… N-a mai știut atunci ce să îi spună Mariei…”, a adăugat sursa din anturajul ei.

Maria Magdalena Chihaia a devenit deja destul de cunoscută prin forțele proprii și a primit oferte de a juca în mai multe piese de teatru, dar și în filme.

Este în rolul principal într-un music-hall numit Michelle și are în plan să își încerce norocul și în stand-up comedy…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies