Home Stiri mondene Irinel Columbeanu, gest emoționant pentru fiica sa, în ciuda distanței dintre ei

Irinel Columbeanu, gest emoționant pentru fiica sa, în ciuda distanței dintre ei

de Clara

Irinel Columbeanu a spus, de curând, ce surpriză i-a pregătit fiicei sale. Cum ziua sa de naștere se apropie, fostul om de afaceri i-a trimis acesteia cartea pe care a scris-o, deoarece își dorea foarte mult să o citească.

„Irina a început să o citească încă din seara de când a ajuns la ea. Mi-a citit cu voce tare în telefon, primele cuvinte sunt în franceză, limbă pe care o cunoaște și ea. Ce m-a frapat pe mine a fost faptul că, deși are foarte mult de învățat, a zis că abia așteaptă să o citească, pentru că are 40 de minute libere înainte de culcare. Pe mine asta m-a impresionat, cât de organizată e ea.

De aceea am trimis prin curier cele două cărți, pentru ea și Monica. E un fel de cadou în avans. Poate îi mai trimit și altceva, dar e greu cu transportul”, a spus Irinel Columbeanu pentru cei de la wowbiz.ro.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a spus fostul om de afaceri în cadrul unei emisiuni televizate, relatează cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies