Home Stiri mondene Irinel Columbeanu, mărturisiri despre ocupația Monicăi din America

Irinel Columbeanu, mărturisiri despre ocupația Monicăi din America

de Clara

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Acum, după mulți ani de la divorț, acesta a vorbit despre ocupația Monicăi din America, vrând să lămurească anumite aspecte din trecut.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…). Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză, cum s-a scris… Nu îmi place treaba asta, că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit.

Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Columbeanu, conform spynews.ro.

În urmă cu mai multe luni, acesta a fost invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări. Fostul afacerist a vorbit despre modul în care banii au schimbat comportamentul Monicăi, dar și despre responsabilitatea financiară pe care el a avut-o atâția ani.

„Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție.

Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri.

Sincer, nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depăşite de valorea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont. M-a iubit Monica Columbeanu, dar nu ca modalitate de a scăpa de viața modestă pe care o ducea”, a spus fostul om de afaceri în cadrul emisiunii 40 de întrebări…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies