Home Stiri mondene Irinel Columbeanu povestește cum și-a cerut iubita de soție

Irinel Columbeanu povestește cum și-a cerut iubita de soție

de Clara
  • Irinel Columbeanu este un personaj destul de controversat din showbiz-ul nostru din cauza trecutului tumultos pe care l-a avut.
  • În ultima vreme, acesta are și mai multă atenție ațintită asupra sa.
  • Irinel Columbeanu a fost invitat în emisiunea „Vorbește Lumea”, unde a vorbit despre mai multe subiecte.

Irinel Columbeanu este un personaj destul de controversat din showbiz-ul nostru din cauza trecutului tumultos pe care l-a avut.

În ultima vreme, mai ales de când a lansat cărțile și de când a început să vorbească deschis despre relația cu Monica, acesta are și mai multă atenție ațintită asupra sa.

Miercuri, Irinel Columbeanu a fost invitat în emisiunea „Vorbește Lumea”, unde a vorbit despre mai multe subiecte. La un moment dat, fostul afacerist și-a adus aminte despre un eveniment petrecut în urmă cu mai mulți ani: cererea în căsătorie adresată Monicăi.

Irinel Columbeanu are amintiri dragi legate de acel studio

„Eu, sincer, am niște amintiri dragi care mă leagă de acest studio, chiar ca și clădire, unde ne situăm acum. Aici am asistat la niște filmări pe care le făcea fosta mea soție, Monica, și, într-o pauză, am ieșit să fumez o țigară și să vorbesc cu nașul nostru, domnul Matei Miko. I-am mărturisit faptul că mi-a trecut prin minte să o cer de soție. Eram afară, în grădina asta, care era aici”, a spus acesta.

Fostul milionar a povestit cum a aflat de căsnicia Monicăi

Irinel Columbeanu a aflat că fosta lui soție s-a căsătorit abia când au trebuit să semneze niște acte. Acesta nu fusese pus la punct cu această situație, atunci când a avut loc.

„Am realizat că Monica s-a măritat în februarie 2021, când a venit la București să-i semnez un act, iar ea s-a semnat cu numele Monica Fang So sau ceva de genul ăsta. Acum, avem o relație normală. A fost un conflict înăuntrul meu de a ceda sau nu în fața lui Pink și a soției sale”, a povestit fostul om de afaceri.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu nu pare deranjat de acest lucru și continuă să aibă grijă de fiica lui, așa cum poate, de la distanță.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies