Home Stiri mondene Irinel Columbeanu recunoaște de ce nu a vrut să își lase fiica în grija Monicăi

Irinel Columbeanu recunoaște de ce nu a vrut să își lase fiica în grija Monicăi

de Clara

După mai mulți ani de la divorțul scandalos dintre el și Monica Gabor, Irinel Columbeanu a dat cărțile pe față și a spus cum au stat lucrurile legate de căsnicie, de fapt. Se pare că adevărul este cu totul altul și, până în acest moment, nimeni nu l-a știut.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva vreme, fostul milionar a declarat că și-a dorit extrem de mult ca fiica lui să locuiască împreună cu el. Acesta a motivat că el era în măsură să îi ofere o educație aparte, nu fosta lui soție.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt, automat, simplificate. Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe”, a declarat fostul om de afaceri.

În prezent, Irinuca se află în America, alături de mama sa. Monica Gabor și-a refăcut viața alături de un om de afaceri extrem de bogat care este cunoscut sub pseudonimul „Mr. Pink”.

Mai mult decât atât, în cadrul aceluiași interviu, Columbeanu a vorbit și despre averea sa, declarând că a reușit să nu se lase pradă banilor, așa cum au făcut alte persoane. „Am făcut întodeauan tot ceea ce mi-a plăcut. Banii aduc libertate. Adevărata putere nu e căpătată prin bani. Adevărata putere ți-o aduce inclusiv ingnorarea puterii pe care ți-o aduce banul, luarea în considerare a propriei valori”, a concluzionat fostul om de afaceri…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies