Home Stiri mondene Irinel Columbeanu reintră în lumea afacerilor. Este convins că va da lovitura

Irinel Columbeanu reintră în lumea afacerilor. Este convins că va da lovitura

de Clara

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. Acesta a pierdut toate milioanele de euro pe care le avea și a trebuit să învețe să trăiască așa cum nu a făcut-o niciodată, cu extrem de puțin. După mai mulți ani în care a trebuit să renunțe la multe tabieturi de milionar, Irinel a decis să schimbe foaia și să reintre în lumea afacerilor.

Conform lui Ștefan Mandachi, Columbeanu va scrie o carte în care va spune ce crede el despre bani. Deoarece a trăit atât în lux, cât și în sărăcie, fostul soț al Monicăi Gabor este convins că are experiența necesară pentru a da sfaturile de care este nevoie, dar și pentru a explica modul în care stau lucrurile, de fapt.

„Irinel Columbeanu este dovada indubitabilă: în România ești criticat masiv indiferent de situație: fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul.

Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar dacă ești sărac sau bogat. Am avut discuții consistente cu domnul Columbeanu. Am reușit să-l cunosc mult mai bine și sunt resemnat cât de mult (și de ușor) se minte în societatea românească atunci când unii se agață de un sâmbure de scandal.

În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor, întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și, credeți-mă, are ce să scrie în ea.


Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abundență, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!”, a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

În prezent, Irinel Columbeanu locuiește într-un apartement, cu chirie, conduce o mașină la mâna a doua și încearcă să își drămuiască banii în așa fel încât să îi ajungă cât mai mult. Cu toate acestea, fostul milionar nu și-a pierdut încrederea și speră să reușească din nou să fie pe culmile succesului…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies