Home Stiri mondene Irinel Columbeanu, sacrificii importante pentru Monica Gabor

Irinel Columbeanu, sacrificii importante pentru Monica Gabor

de Clara

Irinel Columbeanu a povestit în cea de-a doua sa carte că, pentru a nu o depărta pe Monica de el, a renunțat la două dintre viciile sale: tutunul și băutura. Mai multe detalii se regăsesc în cartea sa, publicate de către cei de la playtech.ro.

„Deocamdată însă era vară și el era pe litoral cu tânăra și proaspăta lui soție, cu care intră în apa mării la apus, imediat ce ajunseseră în fața dinspre mare a hotelului (…). Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire.

Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți. Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel, dar se opriră pe terasă la un drink, înainte de un scurt somn și înainte de masa de seară – în stațiune erau și nașii, Matei și Monica, și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului.

Luară loc la o masă, unul lângă celălalt, ea luă o apă plată și el un gin tonic, oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. Era o aromă relaxantă, de sfârșit de după-amiază pe terasă, nu era nicio grabă după nimic, iar, până la cină, mai era destul timp.

După ce au terminat primul pahar, Ili își mai comandă un gin tonic. ajunsese la jumătate. Ăsta era, de fapt, unul dintre avantaje față de țigări: dacă nu mai trăgeai din el, se stingea singur, după care îl tot reaprindeai și tot așa (…)

Sigur, acum iar o să începi ca de obicei, mai bei ceva, mai tragi un fum, iar mai bei, iar mai fumezi, și tot așa, auzi Ili din senin comentariul acrit al Monicăi, așezată în stânga lui. Replica îi scăpă singură de pe buze. Păi, Monica, dacă doar după trei zile de la căsătorie, ajungem să vorbim așa, ce sens mai are, oare, să o continuăm?”, este doar un fragment din cartea ce urmează să se lanseze miercuri…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies