Home Stiri mondene Irinel Columbeanu și Monica s-au împăcat?

Irinel Columbeanu și Monica s-au împăcat?

de Clara

Potrivit celor de la playtech.ro, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au reluat legătura. Cei doi se pare că ar fi început să vorbească, deoarece Monica nu s-a împăcat cu Mr. Pink.

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el (n.r. – Mr. Pink). Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România.

După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au spus surse apropiate Monicăi pentru sursa menționată anterior.

Cu toate acestea, Columbeanu a declarat că nu se va împăca cu fosta soție, deoarece aceasta nu și-ar dori să se întoarcă în țară.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu, și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun.

Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica.

Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul…

Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru cei de la spynews.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies