Home Stiri mondene Irinel Columbeanu spune ce părere are despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu spune ce părere are despre Monica Gabor

de Clara

Irinel Columbeanu a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre cum o vede pe Monica Gabor, spunând că este o mamă foarte bună, care și-a crescut copilul așa cum trebuie.

„Poate că banii sunt ceea ce atrag cel mai mult. Eu ți-aș răspunde descriindu-mă pe mine, nu reprezint numai banii în ochii celor din jur. În legătură cu fostele, nu doar banii au fost la mijloc.

Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele”, a spus fostul om de afaceri, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri.

Nu, nu sunt răzbunător, dar consider că trebuie să dai o replică la ceva care îți este prezentat. Dumneavoastră ați prezentat mai multe aspecte, mereu acesta e prea lung (n.r. – referitor la faptul că Irinel și-a reciclat mereu cadourile) și multe lucruri pe care le relatați dumneavoastră sunt din gura presei. Sincer, nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depășite de valoarea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont.

M-a iubit Monica Columbeanu, dar nu ca modalitate de a scăpa de viața modestă pe care o ducea, ci eu cred că m-a iubit. Nu sunt violent deloc. Câteodată, un soț și o soție, atunci când hotărăsc să se despartă, fiecare, în felul lui, trebuie să facă niște lucruri absolut oribile, să declare anumite lucruri la sfatul avocaților”, a spus Columbeanu în cadrul emisiunii 40 de întrebări…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies