Home Stiri mondene Irinel Columbeanu spune cum a întâlnit-o pe Anna Lesko

Irinel Columbeanu spune cum a întâlnit-o pe Anna Lesko

de Clara

Anna Lesko şi Irinel Columbeanu au format un cuplu în urmă cu mai mulţi ani, fiind împreună aproximativ un deceniu. În cartea sa, fostul milionar a spus cum a cunoscut-o pe artistă, dar şi cum s-a înţeles cu ea, deoarece aceasta nu vorbea limba română.

„Apăruseră niște fete noi în Mamaia și veneau în grup, în fiecare zi, la piscină, la Rex (fostul Internațional, care își schimbase, între timp, numele). El făcuse cunoștință cu ele și voia să i le prezinte și lui Ili, în mod special pe una dintre ele, Ana. Își luă și el un șezlong și se întinse la soare. Fetele se bălăceau, vorbeau, erau drăguțe, dar nu chiar așa cum pretinsese Petru la telefon. Păreau cam tinerele și cam scunde pentru gustul lui. O cunoscu pe Aliona și schimbă două-trei vorbe cu ea, dar nu îi plăcu în mod deosebit.

Făcu și cu Ana cunoștință. Era, într-adevăr, cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin, pe care știa cum să și-l miște, mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia).

Dar cum să se înțeleagă cu ea? Încercă și în engleză, dar nimic. Încercă să facă rost de un dicționar româno-rus (ar fi fost încă și mai bun unul româno-ucrainean, de fapt, dar nu avea de unde ști) și nu reuși. Reuși, până la urmă, doar să îndruge ceva prin intermediul Alionei (care vorbea un pic românește) și lansă prin ea invitația, la care Ana îl întrebă, tot prin Aliona, dacă se referă numai la ea. El i-a răspuns că da.

A doua zi, la party, toată lumea îl întreba cine e frumoasa fată cu care a venit. Cei însurați îl luau chiar deoparte ca să îi șoptească întrebarea, dar Ili nu răspundea nimic. Oricum, nu ar fi știut ce să le spună.

Până la urmă, se oferi un cunoscut al lui, Fane Englezu’, care era mai mult plecat prin Anglia și care îi văzuse supărați pe terasa de la Rex, să meargă cu ea la apartament să-și ia hainele și să «vorbească» cu Valeri. S-au întors repede cu ele și cu pașaportul fetei. Încet-încet, ea se rupse de grupul de fete și nu mai mergea cu ele la program, iar ei doi se mutară în sudul litoralului, la Neptun, pentru restul verii”, este scris în cartea pe care Columbeanu abia a lansat-o…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies