Home Stiri mondene Irinel Columbeanu spune cum se înțelege cu fiica sa, deși nu s-au mai văzut de trei ani

Irinel Columbeanu spune cum se înțelege cu fiica sa, deși nu s-au mai văzut de trei ani

de Clara

Irinel Columbeanu a vorbit despre relația pe care o are cu Irinuca, fiica sa. Cei doi nu s-au mai văzut de trei ani, dar țin legătura permanent și au multe lucruri în comun.

„Fizic, din vara lui 2018 (n.r. – nu a mai văzut-o pe Irinuca), virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi, să fie. Foarte apropiată (n.r. – relația dintre ei). Cam o dată pe săptămână, în general, când sună ea. Ca un burete, viu și inteligent (n.r. – este Irinuca)”, a spus acesta pentru cei de la ciao.ro.

„Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc amândurora să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că, orice s-ar întâmpla, nu va renunța”, a mai spus Columbeanu, recent, conform cancan.ro.

De asemenea, fostul milionar a spus care au fost motivele care au dus la divorțul de Monica Gabor, mama fiicei sale. „Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a spus fostul om de afaceri în cadrul unei emisiuni televizate, relatează sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies