Home Stiri mondene Irinel Columbeanu, motivul rivalității dintre Anna Lesko şi Andreea Bălan

Irinel Columbeanu, motivul rivalității dintre Anna Lesko şi Andreea Bălan

de Clara

Rivalitatea dintre ele a luat naştere în urmă cu 15 ani, când Anna Lesko a reuşit să le ia faţa Andrei şi Andreei Bălan. Din acel moment, cele două şi-au declarat război şi, după un deceniu şi jumătate, artistele sunt în acelaşi punct.

În urmă cu 15 ani, cântăreţii deveneau cunoscuţi prin intermediul posturilor de radio. Cum nu exista YouTube, aceasta era cea mai sigură variantă. Când Anna Lesko a decis să intre pe piaţa muzicală, a reuşit să aibă succes foarte repede, lucru ce nu i-a picat bine Andreei Bălan.

Aşadar, în anul 2005, în cadrul unei emisiuni televizate, vicepreședintele grupului care deținea două dintre cele mai mari posturi TV a recunoscut faptul că „Intrarea Annei Lesko pe piața muzicală s-a făcut cu mari presiuni”. Deşi numele persoanei care a făcut acest lucru a rămas anonim, toate bănuielile s-au îndreptat către Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri a negat aceste zvonuri.

După acest eveniment, mai multe persoane au recunoscut faptul că au fost refuzate de mai multe posturi de radio, sub pretextul că nu se încadrează în cerințele target-ului, printre care se numără şi: Animal X, Pavel Stratan, Andra, 3rei Sud Est, Angela Similea şi Andreea Bălan.

Nu a durat mult şi posturile de radio nu i-au mai acordat atenţie Annei Lesko, iar aceasta a încercat din răsputeri să mai scoată încă un hit, dar fără niciun rezultat.

Într-un interviu acordat revistei okmagazine.ro, Anna a vorbit despre efectele pe care pandemia le-a avut asupra carierei sale: „Este adevărat că artiştii sunt, şi la ora asta, afectaţi. Toate domeniile au fost afectate, între timp mulţi şi-au reluat activitatea. Însă pentru noi, artiştii, chiar e greu… E o situaţie imposibilă, eu am anulate toate concertele, inclusiv Revelionul s-a anulat acum câteva săptămâni. Nu ştim ce va urma, ştii şi tu cât de șubredă este toată situaţia pe care o trăim, se mai abrogă ceva, se mai pune în vigoare altceva. Iar deocamdată nu se întrevede vreo variantă de redresare. Asta e cel mai greu pentru mine în pandemie: faptul că îmi lipsesc concertele, relaționarea cu publicul. Eu şi când am fost gravidă în luna a opta, am cântat. Apoi la trei săptămâni după naştere am fost pe scenă din nou. Deci niciodată nu am stat atât de mult departe de public. Dar sper să trecem cumva peste asta, să ne reluăm activitatea”…

 

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies