Home Stiri mondene Iată ce semnificaţie are rochia pe care Meghan a purtat-o în timpul interviului cu Oprah!

Iată ce semnificaţie are rochia pe care Meghan a purtat-o în timpul interviului cu Oprah!

de Buinoschi Andreea

Zilele trecute, a fost difuzat interviul pe care Ducii de Sussex l-au acordat realizatoarei Oprah Winfrey. Cei doi au făcut mai multe declarații de-a dreptul șocante, acuzând Familia Regală a Marii Britanii de rasism, dar și presa britanică de faptul că i-a pus sănătatea lui Meghan în pericol, aceasta vrând să se sinucidă.

În ciuda faptului că, la prima vedere, rochia pe care aceasta a purtat-o pare a fi una oarecare, piesa vestimentară a avut o importanță foarte mare și nu doar datorită faptului că este de la un brand renumit. Rochia pe care soția Prințului Harry a purtat-o este o creație Giorgio Armani care, în partea superioară, a avut mai multe flori abe de lotus.

Conform publicației străine Town and Country, alegerea acelei rochii nu a fost din pură întâmplare, iar fosta actriță a vrut să transmită un mesaj extrem de important. Florile de lotus au o semnificație foarte specială, fiind oferite persoanelor care au reușit să se recupereze, mental sau fizic, în urma unei traume pe care au suferit-o.

În urmă cu aproximativ doi ani, Meghan și Harry au deveni părinți pentru prima oară. În luna mai, Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiat, dar, din cauza presei britanice, acest lucru putea să nu se mai întâmple. Aceasta a mărturisit, în cadrul interviului, că tot ceea ce presa din Marea Britanie a scris despre ea a afectat-o foarte mult din punct de vedere mental și a vrut să își pună capăt zilelor chiar în perioada în care era însărcinată.

Meghan și Harry au făcut declarații extrem de controversate cu privire la Familia Regală a Marii Britanii și au recunoscut, după mai bine de un an de când s-au retras din Anglia, de ce au decis să facă acest lucru. Se pare că modul în care au fost tratați a fost mult prea mult pentru ei și nu au mai vrut să fie puși în pericol…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies