Home Stiri mondene Îți amintești de serialul „Dr. Quinn”? Protagoniștii s-au reîntâlnit după 26 de ani de la premieră. Cum arată acum cei doi

Îți amintești de serialul „Dr. Quinn”? Protagoniștii s-au reîntâlnit după 26 de ani de la premieră. Cum arată acum cei doi

de negriuelena

Jane Seymour, în vârstă de 68 de ani, și Joe Lando, ce are 57 de ani, cei care i-au interpretat pe Michaela Quinn și Byron Sully în îndrăgitul serial Dr. Quinn, Medicine Woman, s-au reîntâlnit după 26 de ani de la premieră.

În anii ’90, Dr. Quinn făcea furori printre telespectatorii de toate vârstele, care așteptau cu nerăbdare să vadă ce se întâmplă în fiecare episod, audiențele fiind uriașe.

În serial, Dr. Quinn, medic ce studiase la Harvard, renunțase la lux pentru a profesa într-un mic oraș din Vestul Sălbatic, după Războiul Civil.

Deși o femeie care practica medicina nu era bine văzută și primită în comunitatea locală, treptat, aceasta a câștigat încrederea și inimile celor din jur, inclusiv pe cea a lui Sully.

Aventurile din Vestul Sălbatic și povestea de dragoste dintre dr. Quinn chipeșul indian Sully au ținut cu sufletul la gură fanii de-a lungul a cinci sezoane, filmările având loc între 1993 și 1998.

De curând, cei care au dat viață personajelor dr. Quinn și Sully s-au reîntâlnit și s-au fotografiat împreună lângă ocean, actrița încărcând imaginea pe contul său de Instagram.

Jane Seymour și Joe Lando au rămas buni prieteni de-a lungul anilor și țin legătura, spre bucuria fanilor din întreaga lume.

Actrița a scris în dreptul fotografiei „Veri cu Sully!”, semn că obișnuiesc să se întâlnească în fiecare an pe timp de vară.

Anii au trecut frumos peste cei doi, Jane Seymour arătând foarte bine la cei aproape 70 de ani. Cu toate că Joe Lando s-a schimbat complet față de cum arăta în tinerețe, nu și-a pierdut șarmul.

Fanii și-au dorit ca Jane Seymour și Joe Lando să formeze un cuplu și în realitate, nu doar în serial, dar în viața reală nu au avut o legătură romantică.

Actorul este căsătorit încă din anul 1997 cu Kirsten Barlow, iar împreună au trei băieți și o fată…

Pe de altă parte, Jane Seymour s-a căsătorit și divorțat de patru ori și are tot patru copii, dintre care tot trei băieți și o fată: doi copii din cea de-a doua căsnicie și gemeni din cea de-a treia.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!