Home Stiri mondene Iubita lui Pepe a născut un băiețel, primul lor copil

Iubita lui Pepe a născut un băiețel, primul lor copil

de Clara

Fericire mare în sufletul lui Pepe! Iubita lui, Yasmine, a născut un băiețel perfect sănătos și care a luat not 10 când a apărut pe lume.

Foarte multe informații nu se știu despre acest eveniment. Cu toate acestea, s-a aflat că Yasmine a născut într-o clinică privată din Capitală și, potrivit stirileprotv.ro, relatează cancan.ro, acesta a avut 2.750 kg.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a spus Pepe, la Antena Stars, despre botezul celui mic.

Relația lui Pepe și a Ralucăi Pastramă s-a încheiat în urmă cu aproximativ doi ani

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele.

Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”,  a mărturisit Pepe în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele.  Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat”, a mai declarat artistul, conform celor de la kfetele.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies