Home Stiri mondene Iubita lui Salman Khan, Iulia Vântur, dezvăluiri surprinzătoare: „Un copil este un dar…”

Iubita lui Salman Khan, Iulia Vântur, dezvăluiri surprinzătoare: „Un copil este un dar…”

de negriuelena

Întoarsă în România deoarece a luat parte la un eveniment monden de amploare, Iulia Vântur, iubita celebrului actor indian Salman Khan, a oferit un interviu pentru Antena Stars, în care a dat detalii despre viața sa personală.

Frumoasa vedetă, deși este discretă, în general, cu privire la viața sa, a făcut câteva declarații despre activitatea din India, dar a fost întrebată și în ceea ce privește căsătoria cu Salman Khan, precum și de intenția de a își forma o familie.

„Odată ce am descoperit mai mult lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranţă un copil este un dar de la Dumnezeu.

Dacă Dumnezeu consideră că e bine să am un copil, atunci îl primesc cu drag. Însă, în privinţa căsătoriei, nu sunt sigură că mai e ceea ce îmi doresc. Uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta e varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc.

Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, e doar un act. Dar se întâmplă ceva intern, habar n-am. Dar nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a declarat Iulia Vântur.

Aceasta a oferit, într-un alt interviu, pentru libertatea.ro, și detalii despre activitatea sa pe planul profesional. Vedeta a dezvăluit faptul că urmează să joace în rolul principal într-un film la Bollywood.

„O să încep un film în care joc rolul principal. Filmul se învârte în jurul personajului meu, e o poveste interesantă cu un mesaj foarte puternic. Schimbă mentalitatea, schimbă tot sistemul. E vorba despre o femeie din Europa care a fost răpită în India, violată… o poveste mai dură, dar adevărată, care îşi găseşte o rezolvare în filmul nostru, ceea ce nu s-a întâmplat şi în viaţa de zi cu zi”, a spus Iulia Vântur…

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!