Home Stiri mondene Iubita lui What’s Up, primele declarații despre scandalul dintre ea și artist. Ce s-a întâmplat cu adevărat între ei

Iubita lui What’s Up, primele declarații despre scandalul dintre ea și artist. Ce s-a întâmplat cu adevărat între ei

de negriuelena

Iubita lui What’s Up, Alice Badea, a oferit primele declarații despre scandalul iscat în urma căruia ea a sunat la 112.

Violonista a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile în momentul în care What’s Up și-a pierdut cumpătul.

Aceasta a dezvăluit că ea și iubitul său traversează o perioadă dificilă, iar totul a luat amploare în seara de luni, 9 decembrie, atunci când ea a sunat la serviciul de urgență 112, iar What’s Up a fost reținut de polițiști.

„Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins.

Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat.

Când l-am condus la lift, a împins uşa şi mi-a prins degetul. M-am speriat şi am sunat la poliție, pentru că nu ştiam ce să fac.

Îmi pare rău că am sunat la poliție, dar în momentul acela am simţit că nu mai pot şi asta am făcut”, a declarat Alice Badea la Antena Stars.

„Aveam două zile libere în care eu am preferat să fac altceva decât să petrec timp cu el pentru că aveam chestii de făcut.

Ne-am certat, am ajuns la reproșuri, la chestii mai vechi. Pur şi simplu am fost în contradictoriu mult timp”, a adăugat violonista.

„Am mai avut vreo două certuri în care s-a enervat, dar s-a calmat repede şi am trecut peste. Aseară însă, aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac…

Nu a fost violent cu mine, era violent verbal. Vorbea foarte tare, nu mă lăsa să vorbesc…

Seara, când m-a sunat cineva, nu voiam să discut, voiam să aplanez şi am zis că nu am sunat”, a mai spus iubita lui What’s Up.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!