Home Stiri mondene Iubitul Cristinei Ich a înșelat-o. Iată ce a declarat aceasta!

Iubitul Cristinei Ich a înșelat-o. Iată ce a declarat aceasta!

de Buinoschi Andreea

Cristina Ich a mărturisit zilele trecute, pe contul său de Instagram, că, în urmă cu ceva timp, a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută. Aceasta a recunoscut faptul că a fost înșelată de un fost iubit, dar nu a vrut să îi arate cât de mult a suferit.

„Parcă ar fi fost ieri când el mi-a spus că are pe altcineva și eu am stat câteva secunde și i-am zis că știu. Bineînțeles că nu știam și nici nu aveam experiența de acum ca să îmi dau seama. Ce am spus eu cu ce era în sufletul meu, nu aveau nicio legătură. Nu i-am făctu scandal, i-am zis că știam, dar de fapt nu știam. Și când ești femeie, te simți umilită și rănită în orgoliu și simți nevoia să faci același lucru. Nu era, de fapt, ce simțeam”, a declarat aceasta, pe contul său de Instagram.

Mai mult decât atât, iubita lui Alex Pițurcă a spus că a plâns foarte mult, dar nu a vrut să îi arate acest lucru și consideră că aceasta este atitudinea pe care o femeie trebuie să o aibă atunci când află că este înșelată. „Bineînțeles că am bocit, dar doar nu o făceam în fața ta, adică cine ești tu să bocesc eu în fața ta? Mi-a trecut, n-am murit”, a mai declarat Cristina Ich.

În cadrul interviului acordat pentru cei de la elle.ro, Cristina a vorbit despre cum vrea să îl crească pe fiul său, Noah, care, în luna octombrie, va împlini un an: „Sună ca un clișeu, dar cel mai mult îmi doresc să fie sănătos și chiar îi spuneam mamei, care m-a întrebat, că vreau să fie cum mi-am dorit eu să fie un bărbat. O să depun tot efortul să aibă o educație cât mai bună și să nu se piardă în mulțime. Îmi doresc foarte multe pentru el. E foarte ciudat să vorbesc despre el, instinctul matern nu e încă dezvoltat 100%. Mi se pare și ciudat când vorbesc despre copilul meu și el încă nu este aici, dar îl aștept cu cel mai mare drag. Mi-aș dori foarte mult să crească așa cum am crescut eu, într-un mediu normal. Nici să-i dau prea mult, nici prea puțin, să existe acel echilibru despre care vorbește toată lumea, dar care este atât de greu de atins”…

Sursa

Sursa

 

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies