Home Stiri mondene Iubitul Margheritei, mesaj halucinant: „M-au făcut o țintă penală”

Iubitul Margheritei, mesaj halucinant: „M-au făcut o țintă penală”

de negriuelena

Theo, iubitul Margheritei de la Clejani, a scris un mesaj halucinant pe conturile sale de socializare, răbufnind la adresa celor care îl fac responsabil de comportamentul ei.

Acesta este exasperat de acuzele care i se aduc și susține că este dat peste cap de situația creată în jurul său, deși recunoaște că nu este un exemplu pozitiv.

„M-au făcut o țintă penală, unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat, dar nici o țintă de aruncat cu…

Nu am mai scris, nu mai fac muzică, nu mai desenez, nu mi pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața.

Nu am instigat pe nimeni, trec prin cele mai grele momente din viața mea.

Au ajuns niște penali care și-au făcut dreptate pe un «cadou» turnându-se singuri la știri, cu care încă mă judec în tribunal, să facă bani pe urma existenței mele.

Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de patru-cinci ori pe zi și iau pastile de tensiune.

Sunt atâtea subiecte, violatori, oameni omorâți, probleme serioase!”, a scris acesta.

Iubitul Margheritei a încercat să își justifice comportamentul necorespunzător și a explicat că nu se mai regăsește în prostiile pe care le făcea în trecut, considerând că în prezent este schimbat.

„Justiția este pentru tribunal, nu pentru TV. Nu am vrut niciodată să instig la rău sau la dependență, arta mea reprezintă sufletul meu degradat și distrus, văzându-mi tatăl cum moare la 12 ani, încet și sigur, după trei operații pe creier chiar sub ochii mei.

Am patinat ușor în patima drogurilor, lucru pe care l-am atras asupra mea fără să vreau, dar de care am scăpat aproape de tot în ultimele șase luni.

Cel mai mult respect îl am față de oamenii care îmi sunt alături (…).

Îmi pare rău dacă de-a lungul timpului orice postare a mea a instigat la o autodistrugere, dar multe erau fake, pastile cu vitamine, doar pentru promovarea imaginii care acum nu mai contează pentru mine”, a mai scris Theo…

Sursa: playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies