Home Stiri mondene Iubitul Simonei Halep, umilință maximă! Cum s-a petrecut totul

Iubitul Simonei Halep, umilință maximă! Cum s-a petrecut totul

de negriuelena

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, a suferit umilința vieții sale, iar de curând a ieșit la iveală totul.

Cel mai bun prieten al afaceristului, Alex, l-a umilit acum douăzeci de ani, în perioada liceului, și a relatat toată întâmplarea prin intermediul blogului personal.

Mai exact, totul s-a petrecut în anul 1996, la Constanța.

„Ajung eu în gară la Constanța, unde mă aștepta soră-mea cu vreo alte trei fete… Mi-au făcut o primire ca-n filme, se uitau ăia pe peron, ziceai că venise cel puțin Brad Pitt.

Tot pe peron se afla și Toni care, fiind la mare, venise să-și vadă cel mai bun prieten (ăla-s eu) pe care nu-l mai văzuse de când se întorsese din America.

Și le spusese tuturor cu care era la mare cum se duce el la gară că vine cel mai bun prieten și să nu-l aștepte, pentru că, probabil, va petrece toată ziua cu mine.

Cobor eu din tren, o îmbrățișez pe soră-mea, îl îmbrățișez pe Toni, ieșim cu toții din gară, văd Frontera de la Marlboro care mă aștepta, mă întorc la Toni și îi zic:

«Mulțumesc c-ai venit, mă duc cu soră-mea, te sun eu mai încolo».

Doamne, să știți că mi se face rușine în timp ce scriu asta, dar așa am făcut.

Toni, săracu’, rămâne ca prostu’, nevenindu-i să creadă”, a scris Alex, cel mai bun prieten al lui Toni Iuruc.

„Mi-a povestit după că s-a mai plimbat două ore cu troleul, că i-a fost rușine să se ducă să le povestească ălora cum l-am lăsat ca prostu’ de unu’ singur.

Mamă, ce bou am fost!”, a conchis cel mai bun prieten al iubitului Simonei Halep. Tenismena și Toni Iuruc își vor uni destinele în toamna 2020.

„Se vor căsători la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța.

Și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat pentru Wowbiz o sursă din apropierea familiei Simonei Halep…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!