Home Stiri mondene Iulia Albu a criticat-o pe Loredana Groza: „Măi, soacra mea are ceva de genul”

Iulia Albu a criticat-o pe Loredana Groza: „Măi, soacra mea are ceva de genul”

de Clara

Iulia Albu și-a făcut, din nou, apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a comentat ținutele mai multor vedete. Printre cele mai taxate persoane se regăsește și Loredana Groza, care a fost comparată cu soacra acesteia.

Ceea ce a deranjat-o pe fosta soție a lui Mihai Albu este alegerea membrei juriului de la X Factor de a poza în lenjerie intimă, în mijlocul naturii.

„Măi, soacra mea are ceva de genul, nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă.

Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred. Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.


În urmă cu câteva luni, Iulia Albu și Măruță s-au certat, designerul fiind pe pragul de a pierde contractul cu postul PRO TV.

„Minți și mă enervează chestia asta. Nu are haz de glumă, ți-am zis de atâtea ori. Ție îți place să minți, mie, nu. Am mai avut discuția asta de o sută de ori. Când voi alege eu pozele, îmi voi asuma fără probleme. Până atunci, nu mai minți”, a spus soțul Andrei.

Iulia a încercat să se apere, încercând să mute discuția în altă direcție: „Nu aşa am vrut să se termine sezonul ăsta. Crezi că mie mi-a convenit când l-ai sunat pe Albu în direct? Asta dacă e să fim corecţi unul faţă de celălalt”.

Chiar și surse apropiate prezentatorului au învinuit-o pe Iulia, spunând că scandaluul a început din cauza ei: „Atât Cătălin, cât și Alina i-au făcut observație de nenumărate ori și i-au explicat că nu este deloc în regulă ce face. Are acest dar de a exagera, de a face anumite afirmații, pentru că mai apoi să spună că de la alții a început conflictul, nu de la ea. Măruță i-a făcut observații de nenumărate ori. I-a spus să nu mai înflorească, să fie onestă, pentru că publicul o simte. Ea nu a vrut însă să asculte. Echipa s-a săturat. Dacă a ajuns să dea vina pe Măruță, vă dați seama cum stau lucrurile”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies