Home Stiri mondene Iulia Albu a ironizat-o pe Adelina Pestriţu de faţă cu Liviu Vârciu

Iulia Albu a ironizat-o pe Adelina Pestriţu de faţă cu Liviu Vârciu

de Clara

În urmă cu un an, Iulia Albu și Adelina Pestrițu au avut un schimb de replici acid. Acum, fostul jurat de la Kanal D pare că nu a îngropat securea războiului și a făcut un comentariu cu subînțeles, chiar de față cu Liviu Vârciu, fostul soț al Adelinei.

„Nu mai am găina, dar am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește”, i-a spus Iulia Albu lui Liviu Vârciu. „Am avut, eu mai știu? Că am o vârstă… Posibil să fi cotcodăcit, eu habar nu am”, a răspuns actorul.

Anul trecut, scandalul dintre cele două abia începuse, fiecare dintre ele aducându-i acuze celeilalte în mod public.

„Astăzi, am ALES. Am ales să vorbesc. Am ales pentru fetița Adelinei să nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui să citească așa ceva despre mama lui. Însă, în primul rând, am ales, din respect pentru fiica mea, să vorbesc. Și pentru voi, toți care mi-ați scris.

Eu sunt plătită ca să analizez, în baza competențelor mele profesionale, ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei inteligenți dintre noi își pot asuma o critică. Adelina, noi două nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând mare lucru în comun. Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau și, mai ales, pe care nu am vrut să stau pentru a mă privi în oglindă a doua zi. Da, Adelina, este o rușine să fii ipocrit.

Eu nu am nevoie să-mi fabric trecutul, pentru că nu am nimic de îngropat. Nu-mi amintesc să te fi sunat să-ți cer bani împrumut, însă mi se pare josnic să ataci pe cineva în acest mod. Să fii frustrată și ipocrită chiar este o rușine”, a spus criticul de modă, într-o emisiune TV, conform playtech.ro, anul trecut.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies