Home Stiri mondene Iulia Albu a publicat prima imagine cu iubitul misterios

Iulia Albu a publicat prima imagine cu iubitul misterios

de Buinoschi Andreea

Iulia Albu nu mai vrea să se ferească și a decis să le arate fanilor cine este iubitul ei. Imaginea a fost făcută publică de ziua de naștere a bărbatului, spre deliciul fanilor. Cu această ocazie, Iulia i-a făcut și o declarație de dragoste extrem de emoționantă.

„La mulți ani, iubitul meu! M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată”, a fost mesajul postat de membra juriului de la Kanal D în dreptul fotografiei cu cel care îi este partener de viață.

În urmă cu ceva timp, Iulia le-a spus celor de la Libertatea că se gândește și la nuntă, dar vor să fie ceva diferit, ceva nonconformist: „Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă”.

Până la nuntă, Iulia trebuie să rezolve probleme cu fostul soț. Cei doi încă se ceartă, iar motivul principal este chiar fata lor. Cei doi foști soți se acuză reciproc și au dus întregul scandal în presă.

„Astăzi, în a șaizeci şi treia zi, am reuşit să petrec cu Mika o ora şi jumătate în faţa blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei şi mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînţeles că va avea reacţii de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulţi angajați şi nu i-am dat afară, că, de fapt, mi-ar fi permis să stau cu fata în faţa blocului oricând aş fi vrut etc.). Nimic nu contează atât timp cât am văzut-o pe Mika şi că trăiesc cu speranța că vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanţă. Aş mai ruga-o pe mama Mikăi să îi deblocheze numărul meu de telefon, pentru ca eu să o pot suna oricând consider şi ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei”, a scris Mihai Albu pe contul său de Facebook…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies