Home Stiri mondene Iulia Albu dă de pământ cu Andreea Tonciu

Iulia Albu dă de pământ cu Andreea Tonciu

de Clara
  • Iulia Albu a luat la puricat ținutele Andreei Tonciu.
  • Aceasta nu a fost deloc mulțumită de ceea ce fosta asistentă a decis să poarte.
  • Concluzia Iuliei a fost tăioasă.

Iulia Albu, în cadrul emisiunii „Poliția modei”, a luat la puricat, cu foarte mare atenție, ținutele Andreei Tonciu. Criticul de modă nu a fost deloc încântat de ceea ce a văzut și a tras o concluzie pe care nimeni nu ar fi vrut să o audă.

„Nu mai seamănă cu ea. (..) Ținuta în sine este ceva ce ar purta Paris Hilton, dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu a criticat-o și pe Andreea Marin

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă, pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă, și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a fost reacția Iuliei Albu.

Fosta soție a lui Mihai Albu are o familie foarte frumoasă

„Mikaela îl adoră, pur şi simplu, iar el nu concepe ca ea să pățească vreodată ceva rău. El este omul care a învățat-o să treacă singură strada, el este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, el este cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei şi el este cel care, înainte de şcoală, în fiecare dimineață, toată vara şi toată toamna, iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta. Mă emoționează fiecare moment în care Mikaela aleargă şi îi sare în brațe, spunându-i că îl iubește”, a spus Iulia, conform celor de la spynews.ro.

„În fiecare zi, mă trezesc şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că am lângă mine un copil minunat şi un bărbat superb care îmi iubește toate micile defecte și ştie să îi fie tată Mikaelei.  Ne dorim foarte mult să avem trei copii. Unul îl avem deja, rămân doi de planificat. Am trecut împreună prin momente foarte dificile, însă cauzele au fost mereu externe. Am luptat împreună pentru tot. El este stânca mea, iar eu a lui”, a mai spus criticul de modă.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies