Home Stiri mondene Iulia Albu dă de pământ cu Selly, după ce s-a revoltat împotriva amenzii

Iulia Albu dă de pământ cu Selly, după ce s-a revoltat împotriva amenzii

de Clara

Zilele trecute, de ziua sa, Selly a dat o petrecere unde numărul de invitați a fost mult mai mare decât cel permis pe timp de pandemie. Aceasta a decis să facă un vlog în care să spună de ce consideră că amenda care a fost dată la petrecerea sa este inutilă.

„Mulți dintre ăștia de 40 de ani care acum stau și mă judecă pe mine și sunt așa elitiști și cu nasul pe sus, când erau de vârsta mea la 20 de ani, scuipau semințe în fața blocului și habar n-aveau pe ce pământ trăiesc. Eu ar trebui să mi-o ard ca un boșorog pe muzică simfonică?”, a spus Selly în cadrul vlog-ului în care se apără.

Mai multe persoane au fost deranjate de felul în care vloger-ul a tratat problema și nu s-au sfiit din a spune public ceea ce gândesc. Printre ele s-a numărat și Iulia Albu, care a fost extrem de deranjată de atitudinea pe care acesta a adoptat-o pe întreg parcursul vlog-ului.

„Pe mine nu m-a deranjat ce a făcut el, pentru că sunt foarte mulți care fac asta (n.r.: ascultă manele), unii recunosc, alții nu, e o doză foarte mare de ipocrizie. Dar ce nu înțeleg eu este cum o persoană care vorbește despre ură rasială în România poate să numească persoanele de peste 80 de ani «boșorogi» și poate spune că multe dintre persoanele de 40 de ani scuipau semințe la vârsta lui. Sunt sigură că și prietenii tăi scuipă semințe și poate chiar și tu. Și, până la urmă, de ce ai avea ceva cu persoanele care scuipă semințe? Eu, personal, nu mănânc așa ceva, dar, cu toate astea, nu am această problemă cu nimeni”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies