Home Stiri mondene Iulia Albu, declarații acide despre Oana Roman: „O fotografie atât de prelucrată”

Iulia Albu, declarații acide despre Oana Roman: „O fotografie atât de prelucrată”

de Clara

Oana Roman a reușit să slăbească foarte mult. Mândră de rezultatul obținut, aceasta postează foarte multe fotografii prin care arată performanța la care a ajuns, spre marea bucurie a fanilor ei. Cu toate acestea, multe persoane o acuză că și-ar edita pozele mult prea mult, printre care se numără și Iulia Albu.

Criticul de modă a ținut să menționeze faptul că a mai adus în discuție acest subiect și săptămâna trecută, dar Oana se pare că nu a ținut cont de acest lucru. Mai mult decât atât, fosta membră a juriului de la Bravo, ai stil! a mai declarat că, deși vrea să fie influencer, această meserie nu este potrivită pentru Oana.

„Foarte îndrăzneață fotografia pentru ea. Ar putea să fie o inspirație pentru fete cu siluete care nu se încadrează în șablonul 90-60-90. Nu m-am luat de niciun defect. Tocmai, nu înțeleg de ce din nou a postat o fotografie atât de prelucrată. Acum vreo săptămână am mai comentat asta la adresa ei.

În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm. Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. (…) Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate.

Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poți să te pozezi pe Instagram având băutură? E ridicol! Aceste licori se țin în locuri speciale. Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este ok din niciun punct de vedere. Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu? Dacă ai decolteu, îl arăţi. Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies