Home Stiri mondene Iulia Albu, declarații despre noul show de la Antenă: „Erau pe punctul de a muri anumite persoane”

Iulia Albu, declarații despre noul show de la Antenă: „Erau pe punctul de a muri anumite persoane”

de Clara

Iulia Albu pare să o ducă extrem de bine la Antena Stars, deoarece, pe lângă emisiunea de modă pe care o avea, are o nouă emisiune despre dansul în timpul patinajului. Aceasta va fi colegă de platou cu mai multe vedete și, în cadrul unui scurt interviu, a spus câteva lucruri despre filmările care au avut loc.

„Vă dați seama, căzături, prize, spectacol, ținute, fără ținute, că mai rămâi și fără, Doamne ferește! Nu pot să vă spun ce accidente s-au întâmplat la filmări, dar o să vedeți voi, dacă vă uitați! La «Dancing on Ice». Erau pe punctul de a muri anumite persoane; deci, au fost niște accidente groaznice și este foarte periculos. În primul rând, pentru asta am un mare respect pentru toate vedetele și toate persoanele publice care participă în acest proiect și care își asumă aceste riscuri.

Toți au acasă familie, cei mai mulți au copii și vin zi de zi și repetă și-și pun viața în pericol, chiar și la repetiții, dar live, cu viteză și ce se va întâmpla acolo… De asta e foarte greu să spui că ai vreo problemă cu vreo persoană de acolo.

A fost foarte amuzant. Stai să vezi! Cu unele sunt colegă acum. Acolo, toată lumea este minunată, mai puțin o persoană, dar o să vă las să ghiciți voi cine. O să se simtă, va fi vizibil. De fapt, n-avem o aversiune. Știi care a fost avantajul?

Noi nu ne cunoșteam, noi nu ne știm, niciunul, în afară de Natanticu, alături de care am fost și în «Asia Express» câteva zile, noi nu ne cunoșteam deloc și n-am avut timp să ne certăm, dar lăsați, că o să înceapă competiția și o să vedeți atunci drame și balamuc”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies