Home Stiri mondene Iulia Albu spune că părere are despre Loredana Groza: „Ipocrizia totală”

Iulia Albu spune că părere are despre Loredana Groza: „Ipocrizia totală”

de Clara

Iulia Albu a spus că părere are despre ținutele pe care Loredana Groza le adoptă. Aceasta se declară încântată de stilul vestimentar pe care artista îl are.

„Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere poate să aibă, din când în când, o asemenea ieșire”, a spus Iulia Albu, potrivit viva.ro.

„Din principiu, nu port piese care sunt, cu ghilimelele de rigoare, «la modă» și care sunt purtate obsesiv de tot Bucureștiul, pentru că mi se pare dizgrațios și aberant să porți ce e purtat de «armata» veselă de Dorobanți!

Nu cumpăr niciodată compulsiv. Mă consider, mai degrabă o colecționară. Prefer să am în garderobă piese care au o poveste și care-și păstrează valoarea peste ani. Nu fac investiții în piese mediocre sau în modele care se demodează de la un sezon la altul”, a spus criticul de modă pentru cei de la cancan.ro.

Iulia Albu declară că și-a găsit alesul

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a spus că ieșim la masă și la masă a apărut el”, a mai spus Iulia în urmă cu ceva timp, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies