Home Stiri mondene Iulia Albu vorbește despre palmele pe care le-ar fi primit în spatele camerelor de filmat

Iulia Albu vorbește despre palmele pe care le-ar fi primit în spatele camerelor de filmat

de Buinoschi Andreea

Zilele trecute, a luat naștere un nou scandal în showbiz-ul românesc. Protagonistele sunt chiar Adelina Pestrițu și Iulia Albu, fiecare aducând acuzații grave la adresa celeilalte. Printr-o postare făcută pe contul ei de Instagram, Adelina a declarat că Iulia ar fi fost pălmuită de către cineva.

„Dragii mei, îmi cer scuze anticipat pentru postarea următoarelor story-URI publicate de doamna Pestrițu Adelina. O fac pentru că astăzi, 22 Ianuarie 2021, Adelina Pestrițu a încetat să mai fie relevantă ca influencer. Este ziua în care Adelina Pestritu a ales să facă ce știe ea mai bine. Circ. Această persoană, în vria unei crize de nervi, declanșată probabil de un val de comentarii negative primite, și-a arătat astăzi adevărata față. Nu am nimic de ascuns. Voi răspunde la orice întrebare atât aici, cât si colegilor din presă. Nu pentru că vreau, ci pentru că TREBUIE. Astăzi este ziua când Adelina Pestrițu cade”, a scris Iulia, pe pagina sa de Facebook.

Întrebată de către o admiratoare ce a vrut să spună Adelina prin afirmația „E o MINUNE că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise”, Iulia a spus că nici ea nu știe despre ce este vorba: „Simina, nu știu, dar mod de curiozitate să aflu. Și care este povestea cu ceasul. Și cu cele 50 de grade. Și… am și pierdut șirul”.

„Am ajuns aici. În punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care a putut doar 3,60 la BAC la limba română, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020.

delina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară cinci ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriile declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este… ca deocamdată, încă este”, a mai spus Iulia, ieri, pe contul său de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..