Home Stiri mondene Iulia Albu vorbește despre relația sa: „Am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată”

Iulia Albu vorbește despre relația sa: „Am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată”

de Buinoschi Andreea

În urmă cu ceva timp, Iulia Albu a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu iubitul său. Discretă din fire, de-a lungul timpului, membra juriului de la Antena 1 a vorbit despre cum a început relația lor, dar și despre viitorul pe care îl vede alături de partenerul său.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc, și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești, într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie.

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină… Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike.

După prima întâlnire, eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună, m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, a declarat Iulia Albu, conform cancan.ro.

Iulia Albu este cea mai nouă vedetă de la Antena 1, fiind membră a juriului emisiunii Splash! Vedete la apă. „A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc, ProTV și întregii echipe «La Măruță», pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016, și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTV. Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează??? Vă pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a spus Iulia pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies