Home Stiri mondene Iulia Sălăgean dă de pământ cu Bianca Drăgușanu: „Încurajează fetele să nu facă facultate, că ea nu are facultate și a ajuns unde a ajuns”

Iulia Sălăgean dă de pământ cu Bianca Drăgușanu: „Încurajează fetele să nu facă facultate, că ea nu are facultate și a ajuns unde a ajuns”

de Clara

După ce Iulia Sălăgean a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-ar fi spart contul de Instagram, cea din urmă a spus despre fosta soție a lui Alex Bodi că este „prostituată” și, acum, Iulia a reacționat, lansând mai multe acuze la adresa rivalei sale.

„Eu nu mi-am dorit niciodată să o cunosc pe această femeie. Niciodată. Ba chiar au fost insistențele ei, și-a dorit foarte mult să mă cunoască, a durat cam un an presiunea la adresa mea să o cunosc și să stau cu ea la masă.

În al doilea rând, nu îmi doresc să apar la TV prin intermediul unei asocieri cu ea, așa cum a spus ea. Dacă ăsta era țelul meu, o făceam de acum trei ani, când mă căutau tot felul de televiziuni și reporteri, mai ales că poate era un fel de avantaj pentru mine că ea era amanta fostului meu soț. Eu sunt mamă 24 din 24 și make-up artist, iar chestiile astea nu funcționează la mine.

Îi amintesc individei că, anul trecut, chiar ea voia să mă aducă la TV, ca să mă pună pe canapea la «Xtra Night Show», ca să o susțin să-i facă rău fostului meu soț, poate a uitat. Toată lumea știe că e o femeie de scandal, pe scandal a apărut tot timpul. Ea ce prezintă societății, că nu înțeleg?! Încurajează fetele să nu facă facultate, că ea nu are facultate și a ajuns unde a ajuns?!

Poate a deranjat-o că apar, poate simte concurență. O deranja și anul trecut faptul că apărea Daria la TV, era foarte… Ea spune doar din gură că nu intră în competiție cu nimeni și singura competiție e cu ea, dar asta e doar așa. Ea vorbește de foarte mult persoane rău, ea spune că e o femeie feministă, dar să știi că nu este. Ea are o problemă cu alte persoane publice, dar nu vreau să dau nume, le făcea exact cum m-a făcut pe mine.

Dar cine ești tu, fata mea, de te sună pe tine DIICOT și nu știm noi? Ea denigrează autoritățile din România să spună ea informații care sunt, de fapt securizate, ea le spune la TV. E interesant, chiar aștept procesul de care spune ea.

E foarte frustrată, iar asta nu o spun sub formă de jignire, o spun ca un fapt. Oricine se crede în prezent cu ea prieten nu este. Ea e o prietenă falsă, ea și-a trădat inclusiv prietenii de suflet, mereu lângă ea și așa mai departe”, a declarat Iulia Sălăgean pentru Antena Stars…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies