Home Stiri mondene Iulia Vântur a fost făcută „masochistă”. De ce a stârnit controverse

Iulia Vântur a fost făcută „masochistă”. De ce a stârnit controverse

de negriuelena

Iulia Vântur este pasionată de India și locuiește acolo de câțiva ani, de când are o relație discretă cu celebrul actor de la Bollywood Salman Khan.

Recent, vedeta a fost numită „masochistă” de către un internaut, din motivul că are această afinitate pentru indieni și cultura lor.

Iulia Vântur face tot posibilul să își construiască o carieră de succes în India și se bucură de oferte de proiecte care vin pe bandă rulantă și cărora se dedică așa cum știe mai bine.

Frumoasa șatenă s-a fotografiat alături de un amic indian, căruia i-a făcut o urare deosebită pe contul ei de Instagram cu ocazia zilei lui de naștere.

„Toată lumea îl iubeşte pe Ashley! Este drăguţ, înţelegător, gata să ajute pe oricine, oricând. Nu degeaba eşti numit înger.

Fii binecuvântat cu dragoste şi fericire! Să ai un an uimitor! La mulţi ani!”, a scris Iulia Vântur în dreptul fotografiei în care apare împreună cu amicul ei.

Postarea respectivă a stârnit controverse în mediul online. Printre comentatori s-a aflat și o admiratoare a vedetei, care a făcut-o „masochistă” pe Iulia Vântur.

„Nu pot să cred că o fată drăguţă şi talentată ca tine stă cu indienii ăia tot timpul! Eşti masochistă?”, a întrebat-o femeia în cauză.

Reacția Iuliei Vântur nu s-a lăsat mult așteptată, întrucât i-a dat replică în scurt timp.

„E trist să văd cât de mult judecăm oamenii, doar pentru că ei sunt aparent diferiți”, este comentariul pe care l-a scris Iulia Vântur ca răspuns.

Iulia Vântur se axează pe cariera profesională, dar nu simte nevoia să colaboreze cu iubitul său, Salman Khan.

Într-un interviu acordat acum ceva timp, aceasta a fost întrebată de ce nu a apărut până acum într-un film alături de el.

„Momentan, nu… Îmi doresc să îmi creez propria identitate acolo şi să fiu independentă”, a declarat Iulia Vântur.

„Momentan sunt implicată în proiectele de acolo. Tot scot piese, acum când mă întorc trebuie să filmez videoclipul pentru una dintre ele.

Iar piesa va fi într-un film care va ieşi în curând. Sunt tot felul de proiecte”, a adăugat aceasta….

Surse: wowbiz.ro, libertatea.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!