Home Stiri mondene Iulia Vântur a îmbrăcat, în cele din urmă, rochia de mireasă

Iulia Vântur a îmbrăcat, în cele din urmă, rochia de mireasă

de Clara
  • Iulia Vântur și-a luat fanii prin surprindere atunci când a apărut în mediul online îmbrăcată într-o rochie de mireasă.
  • Internauții s-au grăbit să o felicite, fiind convinși de faptul că aceasta a decis să facă pasul cel mare.
  • Rochia de mireasă a fost îmbrăcată pentru o simplă ședință foto.

Iulia Vântur și-a luat fanii prin surprindere atunci când a apărut în mediul online îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Internauții s-au grăbit să o felicite, fiind convinși de faptul că aceasta a decis să facă pasul cel mare despre care, până acum, spunea că nu vrea să îl facă.

Cu toate acestea, fanii au rămas dezamăgiți în momentul în care au aflat că rochia de mireasă a fost îmbrăcată pentru o simplă ședință foto și nu pentru că s-ar fi căsătorit cu Salman Khan.

Iulia Vântur are doar cuvinte de laudă la adresa părinților lui Salman Khan

În urmă cu puțin timp, Iulia Vântur a acordat un interviu și a vorbit despre părinții lui Salman Khan. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa lor și susține că toate lucrurile pe care partenerul ei le știe se datorează părinților lui.

Mai mult decât atât, Iulia a declarat faptul că succesul pe care îl are în India pe plan profesional se datorează lui Salman Khan, el fiind cel care a prezentat-o indienilor. Datorită acestui lucru, Iulia a trebuit să își dea și mai mult silința, pentru ca toate lucrurile să îi iasă așa cum trebuie.

Artista îi este recunoscătoare partenerului

Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine.

El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus «ai un dar frumos, special… nu-l ignora!», am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea”, a spus Iulia pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies