Home Stiri mondene Iulia Vântur a vorbit despre sarcină. Când îi va dărui un copil lui Salman Khan

Iulia Vântur a vorbit despre sarcină. Când îi va dărui un copil lui Salman Khan

de negriuelena

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu opt ani, în 2012, pentru a fi alături de iubitul ei, cunoscutul actor de la Bollywood Salman Khan.

Fosta prezentatoare TV își dorește, de două luni, să devină cât mai curând mamă și a vorbit despre acest subiect în cadrul unui interviu pentru Viva!.

Iulia Vântur are o relație foarte frumoasă cu actorul indian, care este mai în vârstă decât ea cu 15 ani, și își dorește să îi ofere un copil cât mai curând.

Aceasta a vorbit în urmă cu o lună, dar și de curând, despre faptul că a ajuns într-un stadiu al vieții ei în care își dorește să rămână însărcinată.

„Mă gândesc ca la o nouă etapă. De la 20 la 30 de ani am experimentat. De la 30 la 40 am învățat, am evoluat, m-am transformat.

Mă gândesc că până la 40 am acumulat, că am discernământ să-mi fac o selecție a lucrurilor cu adevărat importante pentru mine și să mă bucur de ele.

De la 40 de ani investesc eficient fiecare minut din viața mea. Viața costă timp”, a declarat Iulia Vântur pentru Viva!.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că la un moment dat s-a simțit presată de familie în legătură cu întrebările despre căsătorie.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?».

A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc.

Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu…

Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a completat vedeta.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies