Home Stiri mondene Jador a intervenit între Brigitte și Florin Pastramă

Jador a intervenit între Brigitte și Florin Pastramă

de Buinoschi Andreea

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai transparente cupluri din showbizul românesc. Fanii lor știu tot ceea ce se petrece în familia celor doi, deoarece cuplul are o emisiune la Antena Stars. Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii XNS, soții Pastramă au dezvăluit un detaliu intim.

Mai exact, Paula Chirilă i-a supus unui joc în care au trebuit să răspundă mai multor întrebări. Atunci, Brigitte a spus și ceva mai personal, spre marea surprindere a tuturor. „Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ăla de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (n.r. – Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine!”, a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii menționate anterior.

Nici soțul ei nu a stat cu mâinile în sân și și-a exprimat și el punctul de vedere. Bărbatul, la final, a transmis un mesaj amenințător către toți bărbații care încearcă să se bage în seamă cu Brigitte. „Dacă a fost la un eveniment cu mai multă lume, de ce a făcut poză doar cu el și nu cu toți? Eu l-am întrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii și el mi-a spus: «Cred că glumești». Putea să spună: «Frate, stai liniștit, am dat din respect» sau ceva. Mai spun încă o dată, nu îi mai dați mesaj lui Brigitte, pentru că vorbiți cu mine”, a spus Florin în cadrul aceleiași emisiuni.

Se știe că Brigitte și Florin Pastramă s-au certat și s-au despărțit de mai multe ori de la începutul relației. Povestea lor de dragoste este ca o carte deschisă și plină de aventuri care mai de care mai uimitoare…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..