Home Stiri mondene Jador, luat la zor de o vedetă la „Splash! Vedete la apă”: „Bădăran, cocalar”

Jador, luat la zor de o vedetă la „Splash! Vedete la apă”: „Bădăran, cocalar”

de Clara

Maria Ilioiu și Jador se numără printre vedetele care participă în sezonul acesta la Splash! Vedete la apă. De curând, cei doi au fost protagoniștii unei dispute mai aprinse, când și-au aruncat cuvinte grele unul altuia.

Jador: „Vii tu aici ca pițipoanca. Bagă minciuni din alea cum băgam eu în clasa a III-a.”

Maria Ilioiu: „Râdem, glumim, dar a făcut o glumă urâtă de bădăran, cocalar. Nici nu pot să mă supăr pe el… că eu țin de glumă.”

Jador este una dintre vedetele care au venit la Antena 1, după ce contractul cu cei de la Kanal D s-a încheiat. Acesta a trebuit să părăsească emisiunea Survivor din cauza unei accidentări.

„Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața. Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de «Survivor». În sfârșit, mănânc ce vreau eu! Piciorul meu… e rupt menisculul, niște ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine… Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție.

Prima lună a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici. Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele, stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie”, a spus Jador în timpul emisiunii Survivor.

Mă simt bine. Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc, aș fi vrut să rămân, dar Dumnezeu decide. Dacă mie mi s-a întâmplat, înseamnă că trebuie să câștige unul care are nevoie. De când aveam cinci ani, voiam să devin cântăreț. Eu am ajuns la «Survivor» să o uit pe neagra, o întâmplare. Dacă tu îi spui unuia că nu e bun, ăla nu e bun, e psihic. Mie toată viața tata mi-a spus că nu sunt bun și a trebuit să demonstrez că sunt bun”, a mai spus manelistul pentru emisiunea lui Teo Trandafir…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies