Home Stiri mondene Jennifer Aniston ar avea o relație cu David Schwimmer, colegul din „Friends”

Jennifer Aniston ar avea o relație cu David Schwimmer, colegul din „Friends”

de Clara

Faimosul serial Friends s-a terminat în urmă cu 20 de ani, iar unele surprize se pare că apar abia acum. Spre marea bucurie a fanilor, Jennifer Aniston ar forma un cuplu cu unul dintre foștii ei colegi de platou, la mai bine de 20 de ani de când fanii sperau să îi vadă împreună.

Conform unor surse care au fost citate de presa de peste Ocean, Jennifer Aniston ar forma un cuplu cu nimeni altul decât David Schwimmer. Cei doi, în film, jucau rolul îndrăgostiților, iar persoane apropiate acestora au mărturisit că se înțeleg foarte bine și se bucură de momentele petrecute împreună.

„Eram două nave care treceau una pe lângă cealaltă, pentru că, mereu, unul dintre noi era într-o altă relație. Deci, nu am depășit niciodată acea limită. Am respectat asta. În primul sezon, am fost îndrăgostit de Jen”, a spus David Schwimmer, conform playtech.ro. În completare, Jennifer a mărturisit: „Sentimentul a fost reciproc. Am canalizat toată adorația și iubirea pentru celălalt în Rachel și Ross. Îmi aduc aminte că i-am spus lui David: «O să fie așa nasol dacă prima dată când ne sărutăm o să fie la televizor»”.

La finalul lunii mai, actorii care au interpretat rolurile principale și echipa de producție a serialului-fenomen Friends s-au întâlnit. Totul a avut ca scop rememorarea momentelor frumoase pe care le-au trăit în timpul filmărilor și se pare că Jennifer și David au profitat de această ocazie și s-au apropiat foarte tare, spre marea bucurie a fanilor.

„După reuniune, a devenit clar că rememorarea trecutului a stârnit sentimente pentru amândoi și că acea chimie care ar fi trebuit să nu mai existe era încă acolo. Au început să își scrie, iar, luna trecută, David a zburat de la New York să o vadă pe Jen în L.A.”, au spus persoane apropiate acestora, conform sursei menționate anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies