Home Stiri mondene Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial neobișnuit

Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial neobișnuit

de Clara

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc să ajungă în fața altarului. Cu toate acestea, pentru că au mai fost logodiți o dată și au decis să meargă, pentru o perioadă, pe drumuri diferite, cei doi au decis să semneze un contract prenupțial.

Ceea ce Jennifer Lopez a scris în contract este mai puțin obișnuit. Mai exact, aceasta i-a cerut lui Ben Affleck să întrețină relații sexuale cu ea de cel puțin patru ori în fiecare săptămână. Mai mult decât atât, actorul a fost de acord cu toate cerințele lui Jennifer și, drept urmare, contractul a fost semnat de el.

Jennifer Lopez a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme. Artista a primit un inel verde, aceasta fiind și culoarea ei preferată, într-un cadru de poveste, așa cum toate doamnele și domnișoarele visează. Pentru inelul de logodnă, Ben Affleck a trebuit să scoată din buzunar nu mai mult, nu mai puțin de cinci milioane de dolari.

Jennifer Lopez a povestit cum a fost cerută în căsătorie

„Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie. Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmplă din nou.

Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: «Este un «Da»?». Am spus «Da, desigur, că este un «Da»!». Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată… Doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată”, a scris Jennifer Lopez pe contul ei de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies