Home Stiri mondene Kanye West a dat-o uitării pe Kim. Are o nouă iubită

Kanye West a dat-o uitării pe Kim. Are o nouă iubită

de Buinoschi Andreea

Anul 2021 vine cu schimbări foarte mari în viața lui Kim Kardashian și a lui Kanye West. Cei doi erau văzuți ca unul dintre cele mai frumoase, dar și unul dintre cele mai sudate cupluri din întreaga lume, multe reprezentante ale sexului frumos sperând să aibă parte, la un moment dat, de o iubire ca a celor doi.

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat și, acum, Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc să divorțeze. Actele au fost depuse încă din a doua jumătate a lunii februarie și, între timp, Kanye nu a stat degeaba și se pare că are o nouă cucerire. Mai exact, artistul ar forma un cuplu cu nimeni alta decât Irina Shayk, un model foarte cunoscut.

Cei doi au petrecut în Franța, cu ocazia zilei de naștere a rapperului. Amândoi vin din mariaje eșuate: Kanye, din cel cu Kim Kardashian, iar modelul Irina Shayk, dintr-o căsnicie cu Bradley Cooper, tatăl fetiței lor în vârstă de patru ani, Lea De Seine.

Kanye și Irina Shayk se cunosc de mai mulți ani, femeia fiind chiar una dintre protagonistele din clipurile muzicale ale artistului, printre care se numără Christian Dior Denim Flow, Power și a fost unul dintre modelele care au defilat la Săptămâna Modei de la Paris în 2012, unde Kanye a avut o prezentare de modă.

„Este genul de artă care te mișcă. A fost atât de distractiv să lucrez cu Kanye, pentru că nu este doar un artist grozav, ci și o persoană minunată. Am jucat rolul unui înger care se comporta mai degrabă ca un diavol”, a spus modelul după ce a luat parte la filmarea clipului piesei Power

Kim și Kanye au patru copii și mai multe afaceri împreună, iar deznodământul poveștii lor de iubire urmează să fie stabilit în curând.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..