Home Compatibilitate zodii Karma va aduce doar lucruri frumoase în viaţa a 8 nativi începând cu luna Noiembrie

Karma va aduce doar lucruri frumoase în viaţa a 8 nativi începând cu luna Noiembrie

de Clair
Karma va aduce doar lucruri frumoase in viata a 8 nativi incepand cu luna Noiembrie

Începând cu luna noiembrie, karma va aduce doar lucruri frumoase în viaţa a opt nativi. Berbecii vor primi un ajutor din partea familiei, Gemenii vor primi o sumă de bani când vor avea cea mai mare nevoie, iar Racii vor câştiga un prieten pe viaţă.

Berbec
Berbecii vor primi un ajutor din partea familiei şi vor putea să treacă foarte repede peste o cumpănă. Aşa cum şi ei au fost lângă cei dragi atunci când au avut nevoie, aşa şi nativii vor fi sprijiniţi acum.

Taur
Taurii vor trebui să se descurce singuri într-o situaţie, deoarece foarte greu vor găsi înţelegere din partea celor din jur. Aceştia vor învăţa să nu mai depindă de nimeni şi vor deveni, în acest fel, mai puternici.

Gemeni
Gemenii vor intra în posesia unei sume de bani chiar atunci când vor avea cea mai mare nevoie. Aceştia vor primi exact cât vor avea nevoie pentru a depăşi un moment dificil şi vor putea răsufla uşuraţi din acest punct de vedere.

Rac
Racii vor câştiga un prieten pe viaţă, mai ales că, în ultima perioadă, nu au avut în cine să se încreadă. Aceştia vor câştiga pe cineva care să fie lângă ei aşa cum sunt şi ei lângă persoanele care au nevoie.

Leu
Leii vor trece printr-o perioadă de mari schimbări, când vor înţelege ce nu au făcut bine până acum şi unde trebuie să lucreze. Cu multă răbdare şi cu mult calm, nativii vor reuşi să facă lucrurile aşa cum trebuie.

Fecioară
Fecioarele vor fi răsplătite pentru bunătatea de care au dat dovadă până acum şi vor primi un sfat extrem de preţios. Deoarece îl vor urma cu sfinţenie, vor reuşi să treacă mai repede peste un moment dificil.

Balanţă
Balanţele vor vedea că nu tot ceea ce zboară se mănâncă. Nativii vor învăţa să nu se mai încreadă în toată lumea cu atâta uşurinţă şi să vadă lucrurile aşa cum sunt ele, de fapt, pentru a nu-şi mai face iluzii.

Scorpion
Scorpionii vor fi răsplătiţi de către karmă pe planul sentimental. Într-un final, vor primi iubirea pe care au oferit-o celor din jur şi vor beneficia de la fel de multă afecţiune din partea partenerului de cuplu pe cât ei o oferă acestuia.

Săgetător
Săgetătorii au fost foarte cinstiţi în urmă cu ceva vreme şi, acum, karma va fi de partea lor. Vor fi salvaţi dintr-o situaţie mai puţin plăcută, fiindu-le luată apărarea, deoarece vor fi nevinovaţi.

Capricorn
Capricornii vor primi un ajutor pe planul personal din partea karmei, chiar atunci când se vor afla într-un mare impas. Nativii se vor bucura de ajutor, deoarece şi ei au ajutat de fiecare dată când au avut ocazia.

Vărsător
Vărsătorii vor avea parte de câteva zile de linişte, departe de toată lumea, şi vor reuşi să se deconecteze de la tot. Nativii vor putea să ia o pauză de la ceea ce îi consuma psihic şi se vor pune pe picioare…

Peşti
Peştii vor fi răsplătiţi pentru bunătatea de care dau dovadă, chiar atunci când vor avea cea ma mare nevoie. Vor putea să rezolve o problemă şi să se bucure de reuşită.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..