Home Stiri mondene Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil? Cine a dat-o de gol

Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil? Cine a dat-o de gol

de negriuelena
loading...

Ducesa Kate Middleton și Prințul William au o familie superbă.Aceștia au împreună trei copii,Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, și se pare că familia li se va mări cu încă un membru.

O sursă regală a dezvăluit că cea care a „scăpat” vestea este chiar micuța Charlotte, iar acest lucru s-a întâmplat în prima săptămână în care a mers la școală.

Charlotte a fost auzită când le spunea colegilor de clasă că va fi iarăși soră mai mare, deoarece „mami are o altă fetiță” și părea extrem de încântată cu privire la acest lucru.

„Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă. Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată”, a povestit sursa regală.

„A fost o adevărată bombă lansată în prima ei săptămână de școală”, a adăugat acea sursă.

„Spunea că abia așteaptă, părea foarte entuziasmată”, a evidențiat persoana respectivă.

Zvonurile că Ducesa Kate Middleton ar fi însărcinată pentru a patra oară au apărut de circa o săptămână, iar micuța Charlotte pare să le confirme.

Ducesa de Cambridge a fost fotografiată recent ținându-și mâna pe burtă, iar cel mai recent a fost la inaugurarea celei de-a treia grădini Back to Nature.

În plus, se poate observa că burtica acesteia este puțin mai mare decât de obicei, chiar sub centură, fapt care alimentează zvonurile…

Deocamdată nu a fost primită o confirmare oficială din partea reprezentanților Palatului Kensington.

Sursa: unica.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!