Home Stiri mondene Kate Middleton, pentru prima dată în pantaloni scurți! Cum arată Ducesa

Kate Middleton, pentru prima dată în pantaloni scurți! Cum arată Ducesa

de negriuelena

Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, este admirată mereu pentru frumusețe, rafinament și delicatețe, părând chiar cu zece ani mai tânără.

Aceasta este căsătorită de opt ani cu Prințul William și, deoarece este nevoită să respecte eticheta Casei Regale, este văzută extrem de rar purtând ținute sport.

Cu toate acestea, de curând s-a înfățișat într-o ținută cu pantaloni scurți, spre surprinderea tuturor, dovedind, încă o dată, că arată foarte bine.

Evenimentul recent la care a luat parte Ducesa de Cambridge este Kings Cup Regatta, o competiție cu ambarcațiuni.

Este bine cunoscut că aceasta este o împătimită a sportului și concursurilor sportive, dar acest eveniment a necesitat o ținută pe care Kate nu obișnuiește să o poarte.

Aceasta adoptă la ocaziile informale ținute care presupun cel mult jeanși, pantalonii scurți fiind mai greu de asortat pentru cineva care trebuie să țină cont de o anumită etichetă.

Ducesa arată însă senzațional și a primit o mulțime de complimente și aprecieri.

Aceasta nu are deloc celulită, deși a adus pe lume trei copii. Kate Middleton face mult sport, este atentă la alimentație încât să fie una echilibrată și are o viață activă, astfel că se întreține foarte bine.

În 2008, înainte de a deveni soția Prințului William, cu care s-a căsătorit în 2011, Kate Middleton a fost fotografiată tot în pantaloni scurți, pe role, în cadrul unei petreceri dintr-un club.

Se poate observa că timpul parcă nu și-a pus deloc amprenta asupra fizicului Ducesei de Cambridge, aceasta arătând și acum la fel de bine în pantaloni scurți ca în trecut…

Surse: viva.ro, cosmopolitan.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies