Home Stiri mondene Kate Middleton preia din îndatoririle lui Harry, după ce acesta a fost decăzut din drepturile regale

Kate Middleton preia din îndatoririle lui Harry, după ce acesta a fost decăzut din drepturile regale

de Buinoschi Andreea

Contrar a ceea ce multă lume crede, membrii Familiei Regale a Marii Britanii sunt extrem de ocupați. Îndatoririle regale le ocupă cea mai mare parte a timpului, iar acestea sunt împărțite fiecărui membru în așa fel încât să se asigure că pot fi duse la capăt cu bine.

Se pare că plecarea lui Harry din Familia Regală a dat acest lucru peste cap, iar atribuțiile sale au fost împărțite și celorlalți membri, deoarece nu puteau rămâne neefectuate. Așa se face că și Kate Middleton, viitoarea regină a Marii Britanii, se numără printre persoanele care au, acum, mai multe lucruri de făcut.

Potrivit presei internaționale, Ducesa de Cambridge va primi noi îndatoriri, pe lângă cele care erau, deja, în atribuția sa. Mai exact, Kate va fi patroană a Uniunii de Fotbal de Rugby și Ligii de Fotbal de Rugby, deoarece soțul lui Meghan Markle a fost decăzut din drepturi.

Prințul Harry a renunțat la toate îndatoririle sale în anul 2020, atunci când a decis să se mute cu soția sa, Meghan Markle, în America, părăsind, astfel, Familia Regală. Din acest motiv, Regina Elisabeta a II-a a decis să îl decadă din drepturile regale, care, ulterior, trebuie să fie preluate de ceilalți, așa cum se întâmplă și în acest caz.

Începând cu anul 2010 și terminând cu anul 2016, Prințul Harry a fost vice-patron al RFU, fiind un mare fan al acestui sport. Mai mult decât atât, în anul 2016, Regina i-a acordat lui Harry patronajul RFL. Așadar, Kate va deveni, în mod oficial, patroană a Rugby Football Union și Rugby Football League, până să înceapă Cupa Mondială a Ligii din octombrie din Anglia, potrivit Daily Mirror, relatează playtech.ro…

În prezent, Harry și Meghan se află în California, alături de cei doi copii ai lor: Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, născută la începutul lunii iunie a acestui an.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies