Home Stiri mondene Kim Kardashian a cedat din cauza divorțului de Kanye West

Kim Kardashian a cedat din cauza divorțului de Kanye West

de Buinoschi Andreea

Kim Kardashian a decis să divorțeze de soțul ei, Kanye West, după o relație de opt ani și o căsnicie de șase ani. Aceasta a depus actele de divorț pe data de 19 februarie, iar mai multe amănunte au ieșit la iveală în ultimul sezon al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians.

În episodul difuzat în urmă cu două zile, Kim a explicat care au fost cauzele care au adus-o în punctul de a-și dori separarea. Khloé Kardashian, sora mai mică a acesteia, a stat de vorbă cu ea, după ce aceasta a avut o reacție exagerată în legătură cu un lucru extrem de minor.

Khloé a mărturisit că, de fapt, reacțiile lui Kim au alte surse declanșatoare, iar acestea sunt cauzate de separarea de Kanye West. „În spatele camerelor de filmat, Kim duce o luptă privată în viața de cuplu. În mod clar, Kim redirecționează acea frustrare, tristețe și furie către alte întâmplări care n-au nicio legătură cu probleme reale din viața ei”.

Deși Kim a mărturisit că situația dintre ea și Kanye este mult mai liniștită, lucrurile par să stea altfel, iar, în timpul episodului, fanii au putut-o vedea pe Kim plângând de mai multe ori. Așa cum toată lumea știe, familia Kardashian-Jenner este una extrem de apropiată și lângă ea au fost surorile ei, Kourtney Kardashian și Khloé Kardashian, dar și celelalte două surori vitrege, Kendall Jenner și Kylie Jenner.

„Pur și simplu nu mai pot face asta. De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el, pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum”, a declarat Kim în cadrul show-ului, cu ochii în lacrimi.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..