Home Stiri mondene Kylie Jenner a confirmat că așteaptă al doilea copil

Kylie Jenner a confirmat că așteaptă al doilea copil

de Clara

Veste bună pentru fanii lui Kylie Jenner! Aceasta a confirmat zvonurile sarcinii, ea și Travis Scott pregătindu-se pentru a-și întâlni al doilea copil.

Cei doi au început o relație în urmă cu mai mulți ani, la scurt timp și-a făcut apariția Stormi, primul copil al lor, și, după ceva timp, au decis să se despartă. Cu toate acestea, deși niciunul dintre ei nu a anunțat că s-au împăcat, fanii lor au bănuit acest lucru.

De ceva timp, în mediul online circula un zvon conform căruia Kylie ar fi însărcinată și ar ține totul secret, la fel ca prima dată. Cu toate că nici ea și nici apropiații ei nu au avut vreo reacție inițial, se pare că zvonurile erau adevărate, iar Kylie a postat pe pagina sa de Instagram un scurt filmuleț prin care dă vestea cea mare.

„Îmi cer scuze că v-am ținut în ignoranță. Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă arăt toate călătoriile mele, dar sarcina a fost ceva ce am ales să nu expun lumii. Am știut că trebuie să mă pregătesc pentru acest rol de-o viață într-o atmosferă pozitivă, fără stres și cât mai sănătoasă. M-am gândit că bebelușul meu ar fi resimțit, la rândul lui, tot stresul și fiecare emoție, așa că am ales această cale.

Sarcina a fost cea mai frumoasă experiență, cea care mi-a dat putere și mi-a schimbat viața și îi voi simți lipsa. Apreciez că prietenii și, mai ales, familia au făcut acest moment special unul cât mai privat posibil. Fetița mea frumoasă și sănătoasă a venit pe lume pe 1 februarie și abia am așteptat să vă împărtășesc această binecuvântare. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, scrisese Kylie pe rețelele sociale în urmă cu mai bine de trei ani, după nașterea primului său copil…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies